Massage en Cursus

heerlijke massages en professionele cursussen in utrecht

Diepe bindweefsel massage te Utrecht, Leidsche Rijn

In mijn praktijk in Utrecht geef ik verschillende ontspanningsmassages. De diepe bindweefsel massage voor extra diepe massage bij bv spierknopen in de rug of schouders. Ook geschikt voor sporters. De traditionele onstspanningsmassage een massage met de hand en olie op de huid. De zwangerschapsmassage, een aangepaste massage voor zwangere vrouwen. De traditionele onstspanningsmassage een massage met de hand en olie op de huid. De hotstone massage, een massage met handen en stenen met olie op de huid.

Diepe bindweefsel massage

Diepe bindweefselmassage is een stevige massage, die onderliggende spieren en (bind)weefsel los maakt. Door stress, overbelasting door sport en/of verkeerde houding (computerwerk, auto rijden enz.) gaat bindweefsel aan de spieren verkleven. Dit kan allerlei lichamelijke klachten veroorzaken. Verhardingen in het weefsel, vaak herkend als pijnlijke plekken, worden losgelaten door diep in het weefsel en toch zacht te werken. Het kan een verlichting geven voor mensen die last hebben van (chronische)spierspanningen, bijvoorbeeld in rug, nek en schouders. De massagegrepen worden uitgevoerd met de vingers, handrug en onderarm in lange glijdende stroken. Ook geschikt voor mensen die van een diepe en/of krachtige massage houden.
Meestal geef ik de diepe bindweefsel als onderdeel van een ontspannings-massage of een hotstonemassage. Het is ook mogelijk dat ik de hele massage de diepe bindweefsel technieken gebruik.

Sporters

Diepe bindweefsel massage is zeer geschikt voor sporter. Ik krijg regelmatig wielrenners en andere sporters op mijn tafel.
Massagetijd - Prijs - Openingstijden

Ik geef massages van 75 minuten voor het hele lichaam. U kunt ook voor een kortere massage gaan van 60 minuten of van 30 minuten voor bijvoorbeeld alleen massage van rug, nek en schouders of achterkant benen. Bij de massagetijd wordt de tijd voor binnenkomst, gesprek en rustig afronden niet berekend.

Massage van 75 minuten € 75,-
Massage van 60 minuten € 65,-
Massage van 30 minuten € 35,-

De massages zijn overdag en 's avonds.

Voor een afspraak stuur een mail naar TrudyMiddelham@gmail.com of bel 06-41708229

Massage Praktijk locatie

Aureliahof 40

3544VE Utrecht


Route Praktijk Luna

Informatie en afspraak

Trudy Middelham

Aureliahof 40
3544 VE Utrecht
(Leidsche Rijn)

06 41 70 82 29


Stuur een mail naar TrudyMiddelham@gmail.com

Deel deze informatie